Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 2 juni 2021

Arjen Mehlkop gekozen als lijsttrekker D66 gemeente Gennep.

Arjen Mehlkop (34) is door de leden van D66 Gennep gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Arjen Mehlkop woont in het kerkdorp Ottersum van de gemeente Gennep en is D66 burgerraadslid.

Arjen: “Het is geweldig om de ontwikkeling te zien die D66 Gennep de laatste jaren doormaakt. Ik ben dan ook dankbaar dat ik de kar mag trekken bij de komende campagne. Ik denk dat dit ook echt een bevestiging is dat we ons willen profileren als nieuwe fractie die nog meer de verbinding zoekt met alle inwoners van onze mooie gemeente.”

“Dat is ook nodig want het vertrouwen in de politiek is (ook lokaal) de laatste jaren gedaald. Ondanks de verschillen moeten wij samen met de andere politieke partijen de verantwoordelijkheid nemen om zo snel mogelijk dit vertrouwen te herstellen.
Ook heeft D66 Gennep al heel lang openheid en transparantie hoog op de agenda staan, het blijft belangrijk om hier aandacht voor te blijven vragen.

D66 Gennep is een sociaalliberale partij die iedereen vrij laat maar niemand laat vallen. Dat betekent dat we streven naar een sociaal én natuurlijk, gezond klimaat waarin iedere inwoner van de gemeente zich gehoord voelt, waar naar de inwoners wordt geluisterd als individu en als onderdeel van onze gemeenschap.
Of je nu werkt, werkeloos of gepensioneerd, ziek of gezond, ondernemer of in loondienst, jong of oud, geboren en getogen in de gemeente of een nieuwkomer bent:
“Wij laten niemand vallen”!

“Samen, als de toekomstige fractie zullen we steeds weer de dialoog opzoeken omdat we allemaal samen de gemeente vormen en we willen dat iedereen zich in Gennep thuis voelt”.

Reacties naar: info@d66gennep.nl